друкувати


Івано-Франківські освітяни здивовані: підручники надійдуть до шкіл вчасно

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-08-03 01:30:22

Нові підручники вперше без запізнень. Івано-Франківські освітяни приємно здивовані несподіваною оперативністю профільного відомства. Кажуть, вперше за роки незалежності централізоване постачання безоплатних підручників для школярів триває на диво злагоджено.

Протягом липня в місто вже надійшло 72% книжок для першачків. Решту обіцяють до кінця серпня. А це нові букварики, підручники з математики, англійської мови, основ здоров'я, природознавства, образотворчого, музичного та трудового мистецтв.

Методист міського управління освіти Уляна Чупрунова констатує — ці книжки пройшли пильний котроль столичних науковців і відповідають усім нормам. Нині усі отримані підручники у книгосховищах. На них вже з нетерпінням чекають у шкільних бібіліотеках.

Востаннє книжковий фонд для першачків тут поновлювали у 2010-му році. Натомість новенькі підручники для деяких старших класів на бібліотечних полицях ймовірно так і не з'являться.

В Управлінні освіти кажуть 11-класників доукомплектують в повному обсязі. Незабаром майбутні випускники отримають підручники української мови.

Джерело: Радіо «Західний полюс»