друкувати


Івано-Франківське УЕГГ на минулому тижні не заробили жодного місця аварійних розкопок

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-07-25 12:40:54

«Таку кількість незароблених розкопок управління з експлуатації газового господарства ніколи не мало за моєї пам’яті». Так керівник Івано-Франківської муніципальної інспекції з благоустрою Степан Кукула оцінив роботу газовиків обласного центру Прикарпаття з відновлення місць проведення аварійних земляних робіт.

З його слів, при загальній тенденції до збільшення кількості незароблених аварійних розкопок, яка сьогодні має місце в Івано-Франківську, УЕГГ є «лідером» з невідновлення, маючи «в активі» 44 незароблених розкопки і не заробивши протягом минулого тижня жодного місця проведення земляних робіт.

Слід зазначити, що тиждень тому, під час чергової оперативної наради у Івано-Франківського міського голови, заступник начальника УЕГГ Олександр Кириченко пообіцяв міській владі заробити більшість розкопок, проте так і не спромігся виконати обіцянку. Зі слів пана Кириченка, обіцянка залишилась невиконаною не з вини газовиків, а через бездіяльність підрядника – Івано-Франківської філії «ДЕО» («Дорожньо-експлуатаційної організації»), яка ще минулої п’ятниці повинна була виконати усі необхідні роботи, проте не зробила цього через відсутність асфальтно-бетонної суміші.

Аргументам керівництва УЕГГ керівники міста повірили, проте порадили (зокрема  заступник Івано-Франківського міського голови – директор департаменту житлово-комунального господарства, транспорту та зв’язку Микола Саєвич) надалі працювати лише з тими підрядниками, які не залежать від одного поставника асфальту.

Автор: Сергій БІЛИЙ