друкувати


Глава економічного міністерства хоче забрати кошти у регіонів для власних виборчих потреб?

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-07-20 01:45:38

Півмільярда гривень коштів Фонду регіонального розвитку мають усі шанси не дійти до своїх адресатів в регіонах, - стверджує народний депутат України, лідер обласної організації Партії регіонів Василь Чуднов. З його слів, вказані кошти мали бути розподілені за формулою між різними областями і районами, проте Міністр економічного розвитку і торгівлі України Петро Порошенко цей розподіл заблокував.

Щодо причин такого вчинку чільного міністра депутат по секрету поділився заснованою на чутках інформацію про те, що урядовець має намір використати ці кошти на користь своєї виборчої кампанії.

«Він це заблокував, - зазначив головний «регіонал» під час нещодавньої прес-конференції в Івано-Франківську, - в зв’язку з тим, що - це неофіційна інформація, щоб ви розуміли, - але знаєте, по слухам, він хоче забрати біля 300 мільйонів для себе на Вінницький свій виборчий округ».

Зі слів пана Чуднова, він і сам мав плани на частину вказаних коштів. Зокрема, просив Кабмін і Міністерство економічного розвитку і торгівлі виділити 19 мільйонів 23 тисячі гривень на потреби добудови ряду об’єктів у Косівському районі.

Автор: Сергій БІЛИЙ