друкувати


Агенція "Ратуша" заборгувала громаді Івано-Франківська 145 тисяч гривень

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-07-11 02:10:58

Рекламно-інформаційна агенція «Ратуша» сьогодні є найбільшим боржником перед громадою міста Івано-Франківська з проплати за розміщену на вулицях міста зовнішню рекламу.

Про це повідомила вчора директор комунального підприємства «Івано-Франківський міський рекламно-інформаційний центр» Вікторія Шахоріна.

З її слів, борг «Ратуші» перед містом становить сьогодні 145 тисяч гривень.

Як стверджує пані Шахоріна, з вказаним підприємством свого часу було укладено мирову угоду на загальну суму 98 тисяч гривень. «Згідно мирової угоди, - розповідає чиновниця, - вони платять. Проте згідно діючої угоди платежі надходять дуже рідко».

«Я пам’ятаю, коли ми демонтовували їх рекламні конструкції, - нагадав Івано-Франківський міський голова Віктор Анушкевичус, - вони просили? Простіть. Ми будемо чемно платити…» Відтак, як стверджує мер, в разі подальшої відмови керівництва «Ратуші» від оплати, він ставитиме перед міськвиконкомом питання про демонтаж усіх належних підприємству рекламних споруд і вилучення їхз у дохід громади міста.

Варто зазначити, що свого часу вагому участь у створенні агенції «Ратуша» взяв Івано-Франківський міськвиконком, інвестувавши в підприємство чимало коштів громади Івано-Франківська. Сумно, що сьогодні ці кошти працюють на кишеню керівника агенції Ігоря Шевчука, а не повертаються громаді, яка їх свого часу вклала в підприємство.

Автор: Сергій БІЛИЙ