друкувати


Порятунком від прокурорського покарання чиновники завдячують дощам

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-07-11 11:45:18

Зливи, якими розродилось вчора нарешті небо над Прикарпаттям, врятувало не лише усіх мешканців області від страшної, можна сказати аномальної тижневої спеки, а й івано-франківських комунальних чиновників – від… неприємного спілкування з прокуратурою.

Принаймні так вважає заступник керівника Івано-Франківської муніципальної інспекції з благоустрою Валерій Козлов.

З його слів, на минулому тижні прокурор міста Івано-Франківська підписав розпорядження про створення спеціальної рейдової групи з нагляду за дотриманням норм пожежної безпеки. Очікувалось, що новостворена група матиме суттєві претензії до керівників комунальних підприємств з приводу сухостою, недостатнього покосу трав та несвоєчасного вивезення негабаритів.

Втім, високий ступінь пожежної загрози було знято довгоочікуваним дощем, а відтак і відпала (вочевидь, тимчасово) потреба штрафувати не швидких на виконання покладених на них обов’язків чиновників. «На щастя, нас врятував дощ», - зазначив пан Козлов під час оперативної наради у Івано-Франківського міського голови. Тим не менш він попросив комунальних чиновників по можливості усунути усі недоліки по лінії благоустрою.

Автор: Сергій БІЛИЙ