друкувати


На Івано-Франківщини від жодного з членів ПР не надходило заяв про вихід із партії

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-06-09 01:28:24

Вчора інтернет-виданням gazeta.ua розмістило публікацію під назвою "Івано-Франківські "регіонали" виходять з партії через "мовний" закон", в якій йдеться, що начебто "голова Івано-Франківського осередку Партії регіонів Богдан Павлюк вийшов із політичної сили".

З цього приводу хочемо заявити наступне. По-перше, громадянин Богдан Павлюк не являється ні керівником Івано-Франківського осередку Партії регіонів, ні головою жодного із 118 первинних партійних організацій, які створені Івано-Франківською міською партійною організацією на території обласного центру.

По-друге, відповідно до Статуту Партії регіонів "членство в Партії регіонів припиняється з моменту подання письмової заяви про вихід з партії до керівного органу партійної організації, де член партії перебуває на партійному обліку". За словами дійсного голови Івано-Франківської міської організації Партії регіонів Ігоря Дутки протягом цього тижня заяв про вихід із партії від жодного із членів міської парторганізації до них не надходило У зв’язку із цим наголошуємо, що подана інтернет-виданням gazeta.ua інформація є неправдивою та недостовірною.

Мало того, в цьому матеріалі допущені ще також ряд неприпустимих неточностей. Зокрема, неправильно вказано ім’я народного депутата, голови Івано-Франківської обласної організації Партії регіонів Василя Чуднова, який чомусь в статті поданий як Ігор Чуднов, а також результатів його голосувань. Нагадуємо, що Василь Чуднов голосував не "за", а "проти" прийняття даного законопроекту.

Сподіваємося, що надалі інтернет-виданням gazeta.ua перед розміщенням в себе будь-яких матеріалів буде більш прискіпливо ставитися до достовірності та точності поданих в них фактів.

Джерело: Прес-служба Івано-Франківської обласної організації Партії регіонів