друкувати


М.Вишиванюк: Поліклініку в Коломиї відкриють до Покрови Пресвятої Богородиці цього року

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-05-31 12:10:37

Очільник Івано-Франківської області Михайло Вишиванюк здійснив робочу поїздку до Коломиї, а саме до медичного закладу, який будують поруч із Центральною районною лікарнею.

З ходом будівництва нової поліклініки у місті голову області ознайомили голова районної державної адміністрації Михайло Негрич, представники міської ради та спеціалісти.

«Будівництво впевнено іде до першого етапу завершення. Наразі майстри перекривають дах, далі вкладатимуть вікна, згодом перейдемо до внутрішніх робіт. Навіть коли були певні труднощі з фінансуванням, все ж таки роботи тривали, призупиняли будівництво лише коли були сильні морози. Проте з весни фінансування відкрите, на цей об‘єкт з державного бюджету виділено 8 млн. 400 тис. грн. та 1 млн. грн. – з бюджету районної державної адміністрації. Плануємо, що цього року поліклініка запрацює», - зазначив Михайло Негрич.

Важливим етапом також буде придбання спеціального обладнання, адже на це також потрібні немалі кошти.

Голова області Михайло Вишиванюк поцікавився чи є на цьому етапі будівництва проблемні питання, які він має взяти під контроль особисто, та зауважив про терміни завершення будівництва поліклініки, а відкрити її мають з Божою допомогою до Покрови Пресвятої Богородиці цього року.

Відкриття нової, сучасної 6-поверхової поліклініки полегшить життя багатьом коломийцям.

Автор: Олександра ЩЕРБАКОВА
Джерело: Коломийські Вісти