друкувати


М.Вишиванюк пообіцяв звільнити начальника надвірнянської "швидкої"

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-05-29 04:30:37

«Це той район, де найгірша в області медицина». Таку нелестиву оцінку дав голова Івано-Франківської облдержадміністрації стану медичного обслуговування на Надвірнянщині.

«Там купу грошей вгрохано в будівництво пологового центру, - пояснив він під час прес-конференції 28 травня , - але пологовий центр де був, та і залишився».

Зі слів губернатора, саме з цих причин нещодавно позбувся посади головний лікар Надвірнянської центральної районної лікарні.

Вчора ж голова ОДА пообіцяв журналістам звільнити з займаної посади ще одного медичного чиновника Надвірнянського району – головного лікаря районної станції швидкої медичної допомоги.

«Сьогодні буде розпорядження Олінійчуку, - зазначив очільник Прикарпаття на прес-конференції, - звільнити головного лікаря «швидкої».

Причиною для звільнення медика стала скарга журналістів на некоректне, нетактовне ставлення до їх колеги, який потребував медичної допомоги, з боку працівників надвірнянської СШМД.

«Через таке бездушне ставлення, ми будемо з вами з цим боротися і ставити на посаду тих людей, які хочуть працювати», - додав губернатор.

Автор: Сергій БІЛИЙ