друкувати


У ЄРЦ є труднощі з реагуванням на звернення громадян

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-05-21 01:45:55

У єдиному розрахунковому центрі є труднощі з реагуванням на звернення громадян. Принаймні про це свідчить перевірка міської прокуратури. Правохоронці навідалися до комунальників після численних скарг мешканців. І не дарма. Виявили тут, кажуть, цілий букет прогалин в роботі.

Зокрема це порушення термінів розглядів звернень івано-франківців або взагалі їхнє ігнорування. Тай загалом, часто у ЄРЦ просто створювали видимість роботи з проблемами громадян.

В єдиному розрахунковому центрі від зауважень прокуратури не відхрещуються — їх вважають справедливими. Адже скарги мешканців, які раніше ділилися по дев’яти ЖЕО, нині поступають лише в ЄРЦ. Від початку року таких було понад 11 тисяч.

До того ж після створення цієї структури, люди почали надсилати більше звернень, аніж зазвичай у попередні роки. Тому що стали більш активними у громадському житті. Однак вже незабаром комунальники обіцяють покращити свою співпрацю з громадянами.

Прокуратура висновки своєї перевірки направили міському голові. У поданні вони рекомендували мерові вжити дисциплінарних заходів до керівників установи. Керівник ЄРЦ повідомив, що його вже депреміювали.

Джерело: Радіо «Західний полюс»