друкувати


Екскурс в історію Івано-Франківська для пасажирів тролейбусів

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-05-18 11:30:39

На мешканців й гостей Івано-Франківська, які користуються міськими тролейбусами, відтепер чекає приємна несподіванка. Адже пасажирам повідомляють назву зупинок тролейбуса та вулиць, по яких транспорт рухається.

Подібна практика у муніципальному транспорті була запроваджена ще за часів Радянського Союзу, а от у часи незалежності України повідомлення про назви зупинок вважалось неактуальним ні для мешканців Івано-Франківська, ні для гостей міста.

Приємною новиною було повернення КП «Електроавтотранс» до практики оголошення зупинок тролейбуса та назв вулиць, де «рогатий» транспорт курсує. Втім, є ще одна приємна новина і для івано-франківців, і для гостей – у тролейбусах відтепер розповідають історію міста Івано-Франківська – створення його вулиць, кварталів, площ та парків. Кожен пасажир електротранспорту під час маршруту може дізнатись цікаві історичні факти про наше місто. Тож не дивно, що останнім часом кількість бажаючих скористатись муніципальним транспортом зросла.

Пасажири вважають таке нововведення певним рівнем культури обслуговування клієнтів і щиро дякують водіям та кондукторам за цікаву і пізнавальну екскурсію.

Автор: Вікторія БІЛА