друкувати


Прикарпатських держслужбовців навчатимуть згідно європейських стандартів

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-05-14 12:30:35

В Івано-Франківську з робочим візитом побував голова Національного агентства України з питань державної служби В’ячеслав Толкованов. Він анонсував підписання відповідної угоди з місцевою владою.

Цей документ відповідає нормам нового закону «Про Державну службу», який вступить в силу з першого січня наступного року і відповідає європейським нормам. Тож чиновники стануть не лише компетентнішими, але й зможуть повністю себе реалізувати. Зростуть ставки для бюрократів найнижчих рангів, а підвищення їхньої кваліфікації буде безперервним.

Нагадаємо, нині держслужбовців на Прикарпатті готують на кафедрі державного управління Національного Технічного Університету Нафти і Газу. Вже незабаром, вважає керівництво закладу, чиновники стануть відкритішими, гласними і доступними до людей.

Під час прес-конференції В’ячеслав Толкованов представив також нового начальника управління державної служби в Івано-Франківській області. Ним стала Світлана Онищук — уродженка Івано-Франківщини, має базову юридичну освіту і є кандидатом наук з питань державного управління.

Джерело: Радіо «Західний полюс»