друкувати


3-й день Frankivsk Fashion WeekDays мав особливу програму

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-04-26 12:10:05

3-й день Frankivsk Fashion WeekDays мав особливу програму. Його відкрила весняна романтика у стилі етно — вітчизняний бренд Микитюк і Яценюк з колекцією «Солодкий мед на твоїх губах». Сучасні лінії крою дизайнери поєднали з елементами традиційного українського вбрання та декорування — хустини та вишивка поруч із принтованими та однотонними шовками.

Синтез сучасного та етнічного — це те, що особливо смакує івано-франківським модникам — переконана львівська дизайнерка Ольга де Ногга. Їх попит вже достатньо вивчила, тож привезла до Франківська вбрання на продаж. А також нову колекцію, з якою дебютувала на ювілейному 30-му тижні моди у Києві.

Олена Пржонская у своїй весняно-літній колекції, яку поділила на три окремі блоки, продумала все до найменших деталей. У її доробку — жакети й жилети для прохолоди, неформальні сукні та вишукані жіночні ансамблі, натуральні тканини та екологічні барви.

Для її колеги із Києва Ксенії Панько це дебютний показ і перша колекція, яку назвала «Незнайомка». На її створення молоду дизайнерку надихнуло прагнення зробити побут модним. А також образ ідеальної жінки.

Не зміг завітати особисто, однак представив свою колекцію за допомогою місцевого бутика дизайнерського вбрання, Вадим Принцовський. Автор створив невагомий образ, схожий на пелюстки весняного цвіту. Повітрянопрозорі сукні — це нотка легкості у повсякденному жіночому бутті.

Джерело: Радіо «Західний полюс»