друкувати


"Лукойл" спрямує 7 млн грн на соціальні проекти Прикарпаття

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-04-24 11:40:16

Соціальна відповідальність в дії. Російська компанія «Лукойл» спрямує на розвиток Прикарпаття 7 млн грн. Відповідну угоду представники підприємства уклали з облдержадміністрацією.

Документ передбачає фінансову підтримку матеріально-технічної бази навчальних закладів, діяльності сільських рад. Також «Лукойл» спрямує кошти на ремонт Калуського Будинку культури та Івано-Франківського обласного музично-драматичного театру. Значну суму фірма, яка має у власності калуський «Карпатнафтохім», спрямує на розвиток дитячого хокею.

Голова облдержадміністрації Михайло Вишиванюк визнав — керівництво «Лукойлу» не лише постійно дбає про стабільну виплату зарплати працюючим, організацію відпочинку їхніх дітей, а й не забуває про соціальну відповідальність загалом в регіоні. Така позиція, запевнили інвестори, для них є звичною.

Нагадаємо, «Лукойл» працює на Прикарпатті вже 10 років. За цей час інвестори вклали в розвиток «Карпатнафтохіму» 600 мільйонів доларів. До речі підприємство отримало нового керівника — ним замість Сергія Чмихалова став віце-президент Володимир Шулиндін.

Джерело: Радіо «Західний полюс»