друкувати


В Івано-Франківську подбають про комфорт для пішоходів

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-04-18 02:30:18

В Івано-Франківську продовжують працювати над тим, аби зробити місто зручнішим для пішоходів. Принаймні в цьому переконує керівництво підприємства «Сервіс-Авто». Комунальники винесли на громадські слухання проект програми «обмеження руху- підвищення комфорту».

У документі задекларовані вже відомі населенню плани зробити платним в'їзд у центральну частину, поблизу Площі Ринок. Також чиновники мають намір встановити в середмісті 800 металевих стовпців, для того, аби унеможливити паркування автомобілів на тротуарах.

Металеві стовпці планують встановити також на узбіччях вулиці Новогородської, площі поблизу Просвіти, на відрізку Незалежності — від Івана Франка і аж до Лепкого. Наразі люди мають чимало зауважень до намірів зробити в'їзд у середмістя платним.

Зауваження розробники програми «Обмеження руху — підвищення комфорту» пообіцяли врахувати. А вже за два тижні влада почне пошуки підрядника, який встановить загороджуючі пристрої для в'їзду на площу Ринок. Якщо проект себе виправдає, кажуть на Сервіс-Авто, візьмуться розширювати зону обмеженого пересування транспорту.

Джерело: Радіо «Західний полюс»