друкувати


Молоді боксери відпочивають в Карпатах

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-04-03 11:10:00

З 8 по 15 квітня у Чернівцях відбудеться молодіжний чемпіонат України з боксу. Ці змагання визначать переможців, які представлятимуть нашу державу на Європейській першості, яка влітку відбудеться у місті Софія (Болгарія). Нині триває напружена підготовка, проте молоді спортсмени не забувають і про активний відпочинок. На вихідні збірна у повному складі завітала на Буковель.

Хлопці — а це майбутня гордість України у царині боксу, відрізнялися від усіх інших відпочивальників своєю дисциплінованістю, проте очі у всіх світилися бажанням якнайшвидше стати на лижі і з вітерцем проїхати по схилі. Єдине, що стримувало — небезпека травмування, адже попереду важливі й відповідальні змагання.

Трималися молоді боксери разом, біля свого тренера.

Валерій Хлистов, головний тренер молодіжної збірної України з боксу: «Це просто казка, чудова погода. Я, признаюся, перший раз у Буковелі, та багато чув про цей курорт. У мене і хлопців залишаться чудові враження. Минулий тиждень був дуже напруженим щодо тренувального процесу, тому зараз ми відпочиваємо, відновлюємо сили. Це найкращий спосіб — прогулятися по свіжому повітрі, подивитися все довкола. Ввечері на нас чекає сауна. А попереду новий важкий підготовчий тиждень».

Чекали на сьогоднішніх і майбутніх чемпіонів з боксу і у туристичному комплексі. Таким гостям раді і завжди готові допомогти у підготовці спортсменів до різноманітних змагань.

Якщо здійсниться мрія насамперед прикарпатців і наш край таки виборе право у майбутньому приймати зимові олімпійські ігри, то в унікальних можливостях наших Карпат щодо всебічної підготовки спортсменів до змагань, переконається весь світ, кажуть у гірськолижному комплексі.

Джерело: ОТ "Галичина"