друкувати


"Грінко" продовжує надавати послуги своїм клієнтам

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-03-28 12:10:13

«Грінко» працює у звичному режимі, і продовжує надавати послуги своїм клієнтам. На підприємстві просять не сіяти паніку і оплачувати рахунки за вивіз сміття. Про це повідомив директор фірми Володимир Мендела.

Нагадаємо, ця організація, згідно рішення конкурсної комісії, вибула з ринку вивозу побутових відходів. Однак її підсумкові результати підприємство оскаржило в суді.


Досі фірма вивозила сміття з центральної частини міста, на території ЖЕО № 9. Тепер бізнесмени були готові взяти на обслуговування в п'ять разів більшу територію, однак не виграли на жодному з лотів. Відтак у «Грінко» вважають, що у влади до них упереджене ставлення. Адже підприємство запропонувало не найвищі тарифи для населення і мають новішу техніку. Члени конкурсної комісії, переконані обурені перевізники, неправильно підраховували переможні бали.

Також в «Грінко» мають претензії щодо формування складу конкурсної комісії та правдивості документів, які подали конкуренти. Водночас тут не розуміють, чому комісія не взяла до уваги інвестиційні плани їхнього підприємства. Тут були готові продовжувати впроваджувати програму сортування сміття, яка в Івано-Франківську триває вже рік.

Коли відбудеться перше судове слухання у справі про скасування результатів конкурсу з вивезу твердих побутових відходів — наразі не відомо.

Джерело: Радіо «Західний полюс»