друкувати


В.Мендела: ТОВ "Грінко-Франківськ" стало жертвою політрозборок

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-03-27 06:15:51

Житлово-комунальна реформа у Івано-Франківську спричинила значні кадрові зміни у господарці міста. Нещодавно відбувся конкурс перевізників твердих побутових відходів, результатом якого стали зміни на ринку вивезення ТПВ міста. Так, свої повноваження на вивезення відходів втратило ТОВ «Грінко-Франківськ», яке обслуговувало територію ЖЕО №9.

Із заявлених на конкурс 3 лотів ТОВ «Грінко-Франківськ» не отримало жодного. Як зазначив під час сьогоднішньої прес-конференції керівник компанії Володимир Мендела, таке рішення стало результатом «упередженого ставлення до «Грінко» та «політрозборок», оскільки ціна на вивіз ТПВ, запропонована ТОВ «Грінко-Франківськ» складає 6,17 грн., а переможець конкурсу «АТП 0928», який виграв 6 лотів, запропонував ціну 6,41 грн.

Наразі рішення конкурсу перевізників не оприлюднили, і до керівництва ТОВ «Грінко-Франківськ» не довели. Тож компанія поки що працює у звичному режимі. Втім, рішення конкурсної комісії компанія «Грінко» вважає незаконним і збирається оскаржити його у Господарському суді. «Подані заяви до прокуратури та антимонопольного комітету. Протягом найближчих днів ми очікуємо на перші рішення з цього питання»,- зазначає пан Мендела.

Автор: Вікторія БІЛА