друкувати


Любов до великих грудей - психічне відхилення

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-03-07 02:10:09

Психологи з'ясували, що чоловіки, яким подобаються жінки з великими грудьми, мають відхилення. Відхилення отримало медичну назву макрогінофілія, а його витоки сягають найранішого дитинства.

У дитинстві біля материнських грудей маленькі хлопчики почували себе захищеними, тому стан спокою і комфорту чоловіки продовжують шукати в дорослому житті.

Сексології підтримують психологів у цьому питанні. Вони також вважають, що любов до великих жіночих грудей викликана у сильної половини людства "впаданням у дитинство".

Варто відзначити, що за останні 5 років операції по збільшенню грудей скоротилися лише на 6%. У США кількість таких операцій не зменшилася навіть під час кризи. У Великій Британії попит на операції по збільшенню грудей у пластичних хірургів навіть зростає.

Крім того, нове дослідження показало, що майже половина молодих дівчат у віці від вісімнадцяти до двадцяти п'яти років вважали за краще б мати великі груди, а не високий рівень інтелекту. Причому дівчата навіть не приховують, що красиве тіло для них важливіше за розум.

Джерело: Освітній портал