друкувати


Центральні активісти руху "Чесно" на Прикарпатті списали з рахунків "регіоналів" і націлились на КОД

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-03-01 04:10:38

Голова Центрального координаційного комітету Всеукраїнської профспілки «Народна солідарність», член координаційної ради громадського руху «Чесно» Олексій Кляшторний не вірить, що кандидати від Партії регіонів мають шанс прямо пройти до парламенту від Прикарпаття.

Про це він повідомив сьогодні, під час презентації руху «Чесно» в Івано-Франківську.

Разом з тим пан Кляшторний вважає закритим і недемократичним механізм висунення єдиного кандидата від опозиції, запропонований прикарпатцям Комітетом опору диктатурі.

«Як нам у Києві, та і вам в Галичині нав’язується позиція що всі мають голосувати за депутата від КОДу: Яценюк з Тягнибоком домовились – визначили єдиного кандидата. І всі маємо за них голосувати. Це є абсолютно закритий процес абсолютно недемократичний».

Відтак, саме на діяльність кандидатів від Комітету опору диктатурі і особливо на оцінку їх за критерієм корумпованості активісти руху «Чесно» мають намір звернути в нашій області особливу увагу.

«Якщо ми бачимо, – говорить пан Кляшторний, – що людина працює на посаді і має 2 тисячі зарплатні, а при цьому їздить на крутій машині, напевно таким людям в парламенті не місце».

Автор: Сергій БІЛИЙ