друкувати


Івано-франківське АТП-0928 знову "завалило" роботу з вивозу ТПВ

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-02-15 12:30:54

Івано-франківський перевізник з вивозу твердих побутових відходів – АТП-0928 цими вихідними знову зірвав вивіз сміття. Про це повідомила під час оперативної наради у мера обласного центру начальник міської служби оперативного реагування Тетяна Клочко.

Причиною, як і раніше, стали сильні морози. Як стверджує пані Клочко, сміття не вивозилось не тільки протягом останніх вихідних, а й в понеділок, коли на маршрут з 10 спецмашин виїхало лише три. При цьому з території ЖЕО №№ 1 і 8 було вивезено тільки 40 кубометрів сміття, а з контейнерних майданчиків, обладнаних євро контейнерами, тверді побутові відходи не вивозились взагалі.

«Сьогодні вже не -30, а -13 градусів, – зазначив міський голова звертаючись у вівторок до керівництва АТП-0928, – запускайте всі машини. Працюйте без перерв – робіть по 3-4 ходки, поки все не вивезете».

Керівники перевізника пообіцяли мера усунути протягом вівторка усі накопичення. Втім, як показала ситуація, яка зберігалася станом на 18.00 годину 14 лютого на контейнерному майданчику по вулиці Заклинських, ні робота без перерв, ані виконання по 3-4 ходки в день не дозволили повністю усунути накопичення сміття на території обслуговування АТП-0928.

Автор: Сергій БІЛИЙ