друкувати


В.Анушкевичус: На "гарячу" лінію КП "ЄРЦ" неможливо додзвонитись

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-02-15 11:45:37

Суттєві нарікання Івано-Франківського міського голови Віктора Анушкевичуса викликала робота «гарячої лінії» комунального підприємства «Єдиний розрахунковий центр», яка працює за телефоном 75-06-00.

Про це він повідомив під час оперативної наради в міськвиконкомі.

Зі слів мера, до нього неодноразово надходили скарги від мешканців обласного центру про те, що додзвонитись на вказану лінію дуже важко, а відповіді на звернення, які дають три спеціаліста, що чергують на телефоні, є вельми непрофесійними.

Міський голова вважає, що робота «гарячої лінії» має бути цілодобовою, а якщо немає можливості забезпечити цілодобове чергування, то керівництву «ЄРЦ» слід скооперуватись з міською службою оперативного реагування 15-80.

«Відповіді типу «ми записали – через 5 хвилин зробимо» – це неприпустимо. – зазначає пан Анушкевичус, – Якщо ваші люди не дуже компетентні в комунальних питаннях, відправте їх на відповідне навчання. Людина телефонує – її мають вислухати і професійно довести інформацію керівництву, щоб не було такого, що ремонтна бригада виїжджає на місце, а виявляється, що їм було подано неправдиву інформацію».

Автор: Сергій БІЛИЙ