друкувати


В.Анушкевичус: Не може в 20 метрах від школи продаватись пиво, а тим більше горілка

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-02-10 10:30:55

Рішення Івано-Франківської міськради від 29 листопада 2011 року про впорядкування торгівлі алкогольними і слабоалкогольними виробами не виконується в повному обсязі.

В цьому переконаний Івано-Франківський міський голова Віктор Анушкевичус, який доручив нещодавно начальнику міського управління торгівлі Івану Ляховичу вжити у взаємодії з юридичним відділом Івано-Франківського міськвиконкому вжити заходів щодо припинення численних фактів торгівлі алкоголем у безпосередній близькості до навчальних закладів.

Наразі, як стверджує мер, діяльність управління торгівлі в цій сфері обмежується лишень констатацією фактів таких порушень, в той час як реальних кроків, спрямованих на їх усунення не робиться.

«Довідки щодо виявлення таких закладів – це добре, – зазначив міський голова, спілкуючись з паном Ляховичем, – але це лише перший етап. Констатація факту, що є такий-то заклад: біля тої школи, біля тої гімназії – це дуже добре. Я і сам знаю. А другий етап – це вжиття заходів на виконання рішення сесії. Бо не може 20 метрах від школи продаватися пиво, а тим більше горілка».

Автор: Сергій БІЛИЙ