друкувати


Керівництво ДАІ Прикарпаття заперечує чутки про вимагання

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-02-09 04:39:00

Хто пише анонімки? Чутки про вимагання інспекторами місцевого ДАІ коштів з водіїв для збагачення обласного керівництва дійшли до міністра МВС. В офіційному інтернет-блозі Міністра Внутрішніх Справ Віталія Захарченка з’явилося анонімне звернення від самих працівників державтоінспекції.

У ньому йдеться, що нинішній очільник обласного ДАІ Валерій Зінченко начебто вимагає зі своїх підлеглих кошти, які треба збирати з водіїв як хабарі. Мова йде про десятки тисяч доларів щомісяця. В листі описано також на що ці гроші витрачаються, зокрема на відпочинок держслужбовця та вирішення його житлових проблем.

З приводу поширення цієї інформації у вівторок зібрався увесь офіцерський склад обласного ДАІ. Вони теж прийняли звернення до міністра із спростуванням анонімного повідомлення. Зокрема поширену раніше інформацію в соцмережах державтоінспектори назвали провокацією.

Обурені інспектори, які підписалися під зверненням до міністра нагадали, що це вже не перше провокаційне повідомлення, яке невідомі писали столичному керівництву. Однак усі проведені перевірки не підтвердили звинувачень. Сам очільник обласного ДАІ Валерій Зінченко нині перебуває у відпустці. До речі схожі анонімні листи вже надходили до міністра від одеських та столичних інспекторів ДАІ.

Джерело: Радіо «Західний полюс»