друкувати


1300 осіб отримали цьогоріч допомогу від Івано-Франківського територіального центру соцобслуговування

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-02-07 03:10:26

1300 осіб отримали цьогоріч допомогу від Івано-Франківського територіального центру соціального обслуговування.

Про це розповіла сьогодні, під час оперативної наради у міського голови обласного центру директор департаменту соціальної політики Івано-Франківського міськвиконкому Олександра Заклинська.

З її слів, на сьогоднішній день в Територіальному центрі працює три різних відділи: відділ соціальної допомоги, відділ соціальної адаптації та підрозділ адресної матеріальної та грошової допомоги, послугами яких від початку року скористались відповідно 446, 557 та 706 осіб.

Як стверджує пані Заклинська, в період холодів центр працює у посиленому режимі.

«Є розроблений графік цілодобового чергування, - розповідає директор соціального департаменту, - збільшено частоту соціального патрулювання. Соціальні працівники пройшли разом із співробітниками МНС навчання щодо дотримання правил пожежної безпеки . Проведено обхід усіх одиноких осіб, яким роздано пам’ятки щодо правил пожежної безпеки».

В свою чергу Івано-Франківський міський голова Віктор Анушкевичус доручив пані Заклинській здійснювати обходи одиноких людей не рідше 2 рази на день, а крім того, постійно тримати на контролі навіть тих людей, які перебували на обліку в центрі, проте з певних причин, відповідно до чинного законодавства втратили право на обслуговування в ньому.

Автор: Сергій БІЛИЙ