друкувати


О.Шевченко: Сподіваюся, я стану господарем ситуації за 2 тижні

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-02-03 01:30:49

31 січня відбулася сесія міської ради Івано-Франківська, на якій мало розглянутися питання фінансування футбольного клубу «Прикарпаття».

Сесія відбулася, проте проблему подальшого існування команди так і не розв’язано. Хоча, здається, все до того і йшло, що ситуація з місця не зрушиться.

Напередодні засідання у рекламно-інформаційному центрі Івано-Франківської міської ради нам повідомили: є велика ймовірність того, що представники головного інвестора клубу ТзОВ «Скорзонера» не прибудуть на сесію, а тому питання можуть навіть не внести до протоколу засідання.

Власне, що передбачалося, те і сталося. Як стверджують місцеві ЗМІ (зокрема інтернет-видання Правда.if.ua), директор ТзОВ «Скорзонера» Олександр Шевченко на засідання не з’явився, і питання перенесли на наступну сесію. Хоча певні тенденції з боку голови Івано-франківської міської ради Віктора Анушкевичуса, який є одним із співзасновників клубу «Прикарпаття», у бік того, щоб розірвати угоду зі «Скорзонерою», є — Віктор Анушкевичус оголосив депутатам про те, що вже триває переговорний процес з новим інвестором.

Водночас, мер Івано-Франківська хоче, аби керівник «Скорзонери» Олександр Шевченко сам прийшов на сесію міської ради і виступив з трибуни, аби депутати змогли задати йому запитання стосовно фінансування стадіону «Рух» і футбольного клубу.

Точка зору: Олександр ШЕВЧЕНКО: «Не все від мене залежить»

Ситуацію коментує один із співзасновників ФК, директор ТзОВ «Скорзонера» Олександр Шевченко.

— Поки що нічого конкретного не можу сказати. Треба почекати тиждень-два. Лише тоді, коли ми досконально знатимемо ситуацію, то й зможемо її коментувати.

— У цій ситуації від вас щось залежить?
— Нічого. Сподіваюся, я стану господарем ситуації за два тижні.

— А які проблеми треба вирішити за цей час?

— Питань і проблем багато. Я хочу збагнути — чи вирішаться вони. Якщо так, то все в клубу буде гаразд, якщо — ні, я їх озвучу вголос.

— Питання так не стоїть, що «Скорзонера» не хоче фінансувати футбольний клуб?
— Ні так не можна ставити питання, бо це не відповідає дійсності.

Футбольний клуб —не прибутковий проект, тому інвесторам треба надати час, аби ухвалити рішення. Навіть від інвесторів не все залежить.

Думки вголос: Петро КУШЛИК, головний тренер «Прикарпаття»:


— Давайте й справді почекаємо та подивимося, як розгорнуться події. Нашим землякам із Хмельницького простягнули руку допомоги інвестори із ЗАТ «Оболонь», то може, й нам таку руку простягнуть наші інвестори в особі «Скорзонери» та її директора.

Інкогніто: «Буковель» грошей на клуб не дасть

Як проінформував один із фахівців, наближених до ТзОВ «Скорзонера», який побажав бути не названий, від Олександра Шевченка у цій ситуації мало що залежить, оскільки і над ним є керівництво. Кошти ж із гірськолижного комплексу «Буковель», яким володіє «Скорзонера», ніхто давати не буде.

Джерело: sport.if.ua