друкувати


9 лютого останній термін подання до органів ДПС податкової звітності за IV квартал та 2011 рік

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-01-31 02:30:47

ДПА в Івано-Франківській області повідомляє, що граничний термін подання податкової звітності за квартал – протягом 40 календарних днів після закінчення кварталу.

За 4 кв. 2011 року податкову звітність необхідно подати до органів ДПС за місцем взяття на облік не пізніше 9 лютого ц.р.

До основної податкової звітності, зокрема відноситься податкова декларація з податку на прибуток підприємств за 2-4 квартал 2011 року, податкова декларація з екологічного податку за 4 квартал 2011 року, податковий звіт про використання коштів неприбуткових організацій і установ (громадських, релігійних, освітніх та інших установ та організацій), річна податкова декларація фізичних осіб–підприємців на загальній системі оподаткування.

Платники податку на прибуток разом з відповідною податковою декларацією (за 2-4 квартал 2011) подають також фінансову звітність за 2011 рік.

Звертаємо увагу великих та середніх підприємств, які зобов’язані подавати податкову звітність в електронному вигляді, що передбачено в Податковому кодексі України.

Про порядок подання електронної звітності можна дізнатись в податковій інспекції за місцем реєстрації, а також на сайтах ДПС України www.sta.gov.ua та ДПА в області www.odpa.if.ua.

Вчасне подання звітності застереже платників податків від застосування штрафних санкцій, а посадових осіб - від притягнення до адміністративної відповідальності.