друкувати


Красуня Олеся Стефанко пішла на лікарняний - у рідній Ковалівці живе майже місяць

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-01-25 10:45:33

Красуня Олеся Стефанко пішла на лікарняний. ТСН-особливе провідала красуню у рідному селі.

У рідній Ковалівці Олеся живе вже майже місяць, але стежку до батьківської хати протоптала не вона - нога травмована.

Кожного ранку дівчина прокидається о 10 ранку, відбій - опівночі. Протягом дня тепер їй треба зробити кілька основних справ - зробити фізичні вправи для травмованої ноги, подивитися новини по телевізору, зазирнути у підручники і прочитати один жіночий роман з маминої бібліотеки.

Олеся постійно спілкується з друзями інтернетом, звідки дізнається і про всі новини зі світської тусовки і мріє якнайшвидше повернутися до звичного ритму життя. Поки ж без милиць Олеся не може зробити ані кроку.

Усю хатню справи батько, заради доньки на роботі взяв відпустку - він і прибирає, і готує. Запевняє, що донька не вибаглива - картопля, гречка. Щоправда, макарони не їсть.

"Мій тато вже знає, що я не їм свинину, тільки курятину. Також люблю рибу, морепродукти. Їм їх багато, бо там кальцій", - розповіла про смаки друга красуня у світі.

Через травму дівчина мало рухається, але зайвих кілограмів, набрати собі не дозволяє. Крім того, її захопити зненацька в халаті і капцях не можливо. Навіть у селі, каже красуня, вона намагається бути у формі.

За словами Олесі, її нога після невдалого приземлення на повітряній кулі поступово гоїться, а шрам на чолі вже майже не помітний. "Буду заново вчитися ходити, тому не слухаю лікаря і потроху починаю вже ходити", - запевняє Стефанко.

Поїхати з Ковалівки красуня планує вже 20 лютого. В неї починається сесія, а світські публічні заходи вже розписані на кілька місяців уперед.