друкувати


В Івано-Франківську впорядкують хаотичне розташування зовнішньої реклами

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-01-12 12:30:10

Вивіски під контролем. В Івано-Франківську впорядкують хаотичне розташування зовнішньої реклами. За цю справу взявся міський рекламно-інформаційний центр. У вересні минулого року влада затвердила порядок розміщення вивісок, біл-бордів, сіті-лайтів та рекламних щитів. Утім підприємці правила проігнорували — нині місто і далі захаращене зовнішньою рекламою.

Відтак працівники рекламного центру розробили спеціальний додаток до «Положення про порядок встановлення вивісок». На 8 сторінках розписані та візуалізовані правила, як і де розміщувати зовнішню рекламу. Додали і декілька нововведень.

Наразі за дотриманням належних норм стежить відділ контролю рекламно-інформаційного центру. Його працівники особисто ознайомлюють «неслухняних» підприємців із новими правилами розміщення вивісок. Окрім того порядок розміщення зовнішньої реклами розмістили і в інтернеті.

На те, аби впорядкувати свою зовнішню рекламу на фасадах будівель, балконах чи вікнах, приватні підприємці мають півроку. З вересня усі незаконні вивіски демонтують.

Джерело: Радіо «Західний полюс»