друкувати


Як зустріти Новий 2012-й рік. Зустрічаємо Дракона за всіма правилами

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-12-31 03:10:33

Наступний 2012 рік обіцяє бути дуже незвичайним, адже символ цього року не хто інший як сам Чорний Водяний Дракон. А він любить поколобродити і від вас чекає неодмінно того ж. Тому головне в наступаючому новому році — не бути похмурим і пасивним, тому що Дракоша любить постійно дивувати і вражати. Ось вам кілька порад, як у Новорічну ніч уникнути буденного і вже багатьом набридлого домашнього застілля.

Дотримуйтесь всіх побажань символу наступаючого року і тоді у вас цілком може бути найнезвичайніша зустріч Нового Року у Вашому житті. По-перше, як відомо Дракон зовсім не мініатюрна ящірка, тому він любить простір і рух, тісна квартира або офіс зовсім не для нього. А значить вибігайте або їдьте всією дружною компанією подалі за місто, в засніжені поля або на замерзлі озера і починайте веселитися по-повній. Забав на свіжому повітрі просто не злічити: тут вам і лижні гонки, і сніжки, і катання на ковзанах (якщо ви звичайно вмієте). Головне у всьому цьому — не перестаратися і стежити за своїм здоров'ям, адже захворіти на новорічні свята завжди зовсім недоречно.

У цей Новий рік 2012 вас повинна супроводжувати різка, жвава, запальна музика. Хоча для Дракона також підійде і легка медитативна музика, яка вводить вас в стан приємного трансу. Тому сміливо експериментуйте зі своїми музичними смаками, намагаючись в цьому питанні насамперед догодити собі.

Що приготувати на Новий Рік 2012?

Оскільки наступає рік саме водяного Дракона, без риби на святковому столі ну ніяк не обійтися! Причому риба повинна бути явно не банальною тюлькою, а щось більш вишукане: осетер, стерлядь або форель. Улюблені багатьма суші, роли, сашимі.

А ще Дракон любить ситну і гостру їжу. Тому, господині, не шкодуйте приправ і спецій, особливо до м’яса. Їжа, що підлягає довгої термічній обробці, не до вподоби символу Нового року, тому порадуйте сироїдів всілякими м’ясними нарізками і повною відсутністю напівфабрикатів на столі.

Пити рекомендується вогненний ром або кальвадос, можна спробувати споконвічно східний алкогольний напій — саке. Головне у всьому цьому знати свою норму і не злити найблагороднішого Дракона неналежною поведінкою і п’яними витівками за новорічним столом.

Що вдягнути на Новий Рік Дракона?

Оскільки Дракон чорний, то цілком природно, що одяг він воліє бачити темних тонів. Але при цьому обов'язково треба догодити і його благородному походженню — використовувати у вбранні золоті кольори або ж максимально прикрасити себе блискучими аксесуарами (але ні в якому разі не дешевою біжутерією). У той же час для Дракона приємні і насичені, яскраві кольори. Тому сміливо одягайте своє саме викликає червона сукня або сріблясту сорочку, і сміливіше веселіться в приємній компанії, привертаючи загальну увагу. Головне, не забути одягнути хоч якийсь аксесуар чорного кольору, наприклад, для цього цілком згодяться класичні чорні туфлі.

Для Дракона важливо виділятися і всіляко підкреслювати свою присутність, для нього природні карнавальність і екстравагантність у зовнішньому вигляді. Дотримуйтесь цього закону і ви: незвичайний макіяж або фантастична зачіска чітко підкреслять вашу індивідуальність і зроблять вас фаворитом новорічного вечора.

Що подарувати на Новий Рік?

Для подарунка на цей Новий Рік згодиться все, на чому зображений дракон. Це можуть бути шкіряні портмоне, сумки, портфелі, а також і простіші презенти: наклейки, магнітики на холодильник, та й звичайні малюнки, виконані власними руками, також припадуть до смаку символу Нового Року, а відповідно і вашим гостям.

І звичайно не забувайте про такі милі маленькі фігурки драконів, виконані з кераміки, дерева, порцеляни. Головне, щоб вони не були з металу (метал і залізо вступають в конфлікт з уподобаннями Чорного Водяного Дракона) і ще, — вони не повинні розміщуватися в спальні. Там вони втрачають всю свою прихильність до господаря оселі, і можуть навіть зашкодити. Дотримуйтесь цих нескладних правил і маленькі кумедні дракончики будуть приносити радість і фінансове благополуччя вам і вашим гостям!

Джерело: Радіо «Західний полюс»