друкувати


Чуднов йтиме до парламенту самовисуванцем

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-12-16 10:45:23

Прикарпатський парламентар Василь Чуднов має намір йти на наступні вибори самовисуванцем. Про це він оголосив під час підсумкової річної прес-конференції. Депутат-мажоритарник, впевнений законотворець, має бути ближчим до людей, а не до політики. Тож у Верховну раду Чуднов балотуватиметься на своєму рідному окрузі — Косівському та сусідніх районах.

Також парламентар прокоментував політичну і соціально-економічну ситуацію в країні. Закладену в бюджеті-2012 ціну на російський газ у розмірі 416 доларів Василь Чуднов назвав прийнятною для вітчизняного виробництва. Він переконаний, вартість на імпортне блакитне паливо більшою не буде. Щодо чуток про відставку уряду — їх нардеп відкидає. Припускає лише точкові ротації у Кабінеті Міністрів. Адже загалом ситуація в країні стабілізується.

Щодо власних основних здобутків за останній рік, парламентар називає досягнення суттєвих поправок до Закону України про охорону дитинства. Зокрема депутат вніс уточнення до поняття багатодітна родина та запропонував запровадити термін одинокий батько. В підсумку додатково 3% усіх сімей тепер зможуть скористатися соціальною допомогою. А ще за участю Василя Чуднова Прикарпаття отримало багатомільйонні дотації на будівництво доріг, соціальних закладів та святкування ювілею Івано-Франківська.

Джерело: Радіо «Західний полюс»