друкувати


М.Вишиванюк: У 2012 році ми будуватимемо дороги, дитячі садки, школи

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-12-14 01:30:18

«У році, що минає, усі райони області попрацювали непогано. Городенківщина, наприклад, зібрала рекордний урожай хліба. Молодці! Кожен район у міру своїх сил і можливостей працював над виконанням програми соціально-економічного розвитку, – зазначив на підсумковій прес-конференції 12 грудня голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк. – В області здано в експлуатацію 363 об'єкти. Перелік цих важливих для області об'єктів ми обов'язково оприлюднимо у засобах масової інформації».

За словами Михайла Вишиванюка, на Прикарпатті «найбільша біда» – дороги. Проте в цьому році в області вдалося збудувати 40 км доріг; зокрема провести капітальний ремонт «роками проблемної дороги» Перегінськ-Небилів на Рожнятівщині, зроблено 18 км добротної дороги Яблунів-Космач на Косівщині. Відремонтовано дорогу Надвірна-Зелена, на яку «небезпідставно нарікали місцеві мешканці».

«У наступному році будемо ремонтувати дороги , будуватидитячі садки, добудовувати школи і продовжимо газифікацію населених пунктів», - наголосив голова ОДА.

На запитання журналістів, який район спрацював краще, а який гірше, Михайло Вишиванюк відповів: «В цілому конкретна робота велась у всіх районах; люди, керівники районів і міст працювали добросовісно. Тому я щиро вдячний усім за добру працю, за терпіння і розуміння».

Наскільки продуктивною у цьому році була традиційна для Івано-Франківської області співпраця з «Укрнафтою»? – запитували журналісти. На це запитання під кінець прес-конференції голова облдержадміністрації Михайло Вишиванюк жартома відповів: «Великі гроші люблять тишу». І додав: «Кошти «Укрнафти» пішли в райони. Це 12 мільйонів гривень. І така конкретна співпраця, я переконаний, матиме продовження у 2012 році».

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА