друкувати


М.Вишиванюк: Ми також замовили соцопитування і воно різниться від опитування облради

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-12-13 09:30:56

Івано-Франківська обласна державна адміністрація ініціювала проведення соціологічного опитування, альтернативного тому, що проводилось в серпні цього року на замовлення Івано-Франківської обласної ради.

Про це повідомив вчора очільник Прикарпаття Михайло Вишиванюк. «Ми замовили і маємо власне соціологічне дослідження, але його не друкуємо. – зазначив він під час вчорашньої прес-конференції, – Хочу зазначити що воно суттєво відрізняється від того що провела обласна рада».

Зі слів губернатора, йдеться про незаангажований рейтинг виключно для внутрішнього використання, а не для піару тієї чи іншої політичної фігури. «Це глупо писати, який у тебе особистий рейтинг, – переконаний пан Вишиванюк, – я дуже поважаю Олександра Максимовича Сича як чесну, порядну людину і вважаю, що з рейтингом його хтось підставив».

Як стверджує голова ОДА, найбільше мешканці Прикарпаття незадоволені не владою, а дорогами. Близько 56% опитаних людей визначили головною проблемою області потребу у негайному ремонті доріг. На другому місці – створення робочих місць, особливо для молоді.

Так само суттєво, за словами губернатора відрізняється і рейтинг політичних партій в регіоні. Втім, конкретних цифр, які б свідчили про електоральні уподобання прикарпатців Михайло Васильович не назвав.

Автор: Сергій БІЛИЙ