друкувати


У каві більше калорій, ніж у фастфуді?

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-12-06 01:30:07

Згідно даним нещодавно проведеного дослідження, кава більш калорійна, ніж подвійний чізбургер. Якщо представниці прекрасної статі насправді турбуються про свою зайву вагу то їм необхідно брати до уваги не лише кількість з'їдених продуктів, в яких міститься та або інша кількість калорій, але ще і такий гарячий напій як кава. У деяких сортах дуже велика кількість калорій, особливо якщо вони подаються з вершками і шоколадом, які можуть серйозно нашкодити дієті.

Окрім цього багато дівчат не можуть відмовитися від цукру в каві. Британська асоціація дієтологів рекомендує дорослим вживати не більше шістдесяти грам цукру на день. Проте в каві може міститися значно більша кількість, приблизно на 20%. У латте, наприклад, близько шестисот калорій, що практично удвічі більше, ніж у подвійному чизбургері. Ось чому дівчатам варто звернути увагу на те, що вони п'ють, інакше всі старання привести фігуру в належний вигляд можуть пройти даремно.

Деколи в каві може міститися який-небудь сироп або кориця. Доктор Френкі Філліпс з Британської дієтичної асоціації говорить, що така кількість цукру і жирів в одній порції кави викликає тривогу і побоювання. Саме тому представниці прекрасної статі повинні звертати увагу на склад того або іншого напою, а також на його калорійність. У деяких закладах напроти найменування написана кількість калорій, що дозволяє панянкам мати реальну картину того що вони з'їли і того, яким чином це може відбитися на їх зайвій вазі.

Джерело: Освітній портал