друкувати


Ю.Соловей впевнений, що вибори по Івано-Франківську виграють "УДАРники"

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-12-02 10:30:39

Виграти вибори по місту Івано-Франківську, а, якщо повезе, то і по області. Такі амбітні цілі поставив перед очолюваною структурою новий голова Івано-Франківської міської організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка» Юрій Соловей.

При цьому, як повідомив політик на вчорашній прес-конференції, йдеться не тільки про те, щоб набрати якомога більшу кількість голосів за партійний список, а й про перемогу кандидата-«УДАРника», який балотуватиметься по Івано-Франківському мажоритарному округу.

«Однозначно, що партія «УДАР» ставить максимальні цілі, – зазначив пан Соловей, – такими цілями є перемога як за партійними списками, так і по «мажоритарці». Дехто говорить, що ми поступаємось «Свободі», «Батьківщині», Партії регіонів, але те, що ми виграємо по Івано-Франківську – це факт».

Втім, чи балотуватиметься пан Юрій особисто, головний «УДАРник» обласного центру не сказав, зазначивши, що обговорювати конкретні кандидатури ще зарано і буде зарано ще приблизно з півроку, оскільки партія, мовляв, висуватиме кандидатів на принципах рейтинговості.

Автор: Сергій БІЛИЙ