друкувати


Івано-франківські чиновники взялися за ринки міста

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-11-18 04:30:47

За рік на 16 ринках Івано-Франківська ветеринарна служба склала 9 протоколів про порушення на суму 660 гривень. Про це під час розгляду питання щодо роботи базарів на останньому засіданні виконавчого комітету повідомили у міському відділі торгівлі.

Такий результат, впевнені члени МВК, свідчить або про відмінний стан ринків, або про недоопрацювання контролюючих служб. Адже зауважень до організації торгівлі у чиновників вже традиційно — чимало.

Продуктивніше з адміністраціями ринків в цьому році працювали пожежники. Зокрема за порушення вимог безпеки еменесники притягнули до адміністративної відповідальності 25 посадових осіб. Окрім того, на багатьох торгових майданчиках відсутні звичні блага цивілізації — вбиральні і водопостачання.

Однак претензії до влади мають і самі утриманці ринків. Часто покращити благоустрій, кажуть підприємці, не можуть саме через гальмування проектів у кабінетах чиновників.
В підсумку сторони вирішили сісти за стіл переговорів, аби виробити спільну концепцію розвитку ринків Івано-Франківська. Зокрема не виключено, що на місці необлаштованих базарів можуть з'явитися торгівельні центри. Якщо це не заборонено генпланом міста.

Джерело: Радіо «Західний полюс»