друкувати


М.Вишиванюк: Нашим політикам потрібно навчитися красиво дискутувати

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-10-26 12:45:52

На прес-конференції 24 жовтня прикарпатські журналісти запитували в голови Івано-Франківської облдержадміністрації Михайла Вишиванюка, чи не переросте політичне протистояння представників двох гілок влади - представницької і виконавчої - у розбіжності на економічному грунті, і чи не шкодять політичні розбіжності розвиткові краєві.

«Не переросте, - запевнив Михайло Вишиванюк. – Слава богу, що у голови обласної ради Олександра Максимовича Сича є розуміння того, що він може мати свою думку на ті чи інші політичні процеси - з правом моїм на свою точку зору. Що стосується соціально-економічного розвитку області, то у нас проходять відповідні дебати, але нам вдавалося завжди знаходити консенсус. І цей консенсус, я думаю, буде і в майбутньому».

На думку голови облдержадміністрації, «нашим політикам потрібно навчитися красиво дискутувати, не принижуючи чиєїсь гідності , пропонуючи щось краще. А у нас, починаючи зі становлення незалежності України, як пішла хвиля революціонерів, так вона і йде», - зауважив Михайло Вишиванюк.

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА