друкувати


Газ для міста Івано-Франківська допоміг «вибити» регіонал Чуднов

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-10-21 07:12:07

Невідомо, як розгорталася б ситуація з включенням теплопостачання в Івано-Франківську, якби не допомога народного депутата України, «регіонала» Василя Чуднова.

Про це мер обласного центру Віктор Анушкевичус розповів під час нещодавнього пленарного засідання сесії Івано-Франківської міської ради, особисто подякувавши депутату за надане сприяння. Зі слів міського голови, саме В.Чуднов організував йому зустріч з віце-прем’єр-міністром України Андрієм Клюєвим, в ході якої пану Анушкевичусу вдалося переконати урядовця піти на реструктуризацію існуючої заборгованості, списання старих боргів та надати місту ліміти на енергоносії.

«Я справді двічі зустрічався з Клюєвим, - прокоментував подяку від мера В.Чуднов, - і мені приємно відмітити, що саме завдяки аргументованому, фаховому рівню цих перемовин було вирішено питання щодо включення тепла. Коли є взаєморозуміння, коли є гідність, фаховість можна вирішувати любі найскладніші проблеми. Головне, щоб була мета і не дивлячись на політичні уподобання тих чи інших депутатів, і під якими прапорами ми ходимо на вулицях, часом заради дешевого піару, якщо є мета, можна зробити багато. Я би щиро хотів, щоб нашою метою було не просто штампування якихось політичних заяв, а розбудова краю».

Крім власне теплових проблем В.Анушкевичус обговорив з віце-прем’єром також цілу низку інших проектів, які покликані покращити життєдіяльність обласного центру, як-от: використання для потреб міста потужностей Богородчанської газокомпресорної станції, будівництво моста через Бистрицю Солотвинську тощо.

Автор: Сергій БІЛИЙ