друкувати


Розпочато реорганізацію органів державної податкової служби Прикарпаття

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-10-19 04:10:19

Відповідно з урядовою постановою від 21.09.11 №981 в області розпочато реорганізацію органів державної податкової служби.

Зокрема,  ДПА в області буде реорганізована у Державну податкову службу в Івано-Франківській області.

Згідно з наказом ДПС України від 10 жовтня ц.р. №49 комісію по проведенню реорганізації очолив голова ДПА в області Віктор Рахміль. Комісією розроблені відповідні заходи щодо реорганізації обласної податкової адміністраці, а також направлено Державному реєстратору повідомлення про припинення юридичної особи.

Щодо податкових інспекцій то на базі ДПІ в Тисменицькому та Тлумацькому районах шляхом злиття буде створено Тисменицьку міжрайонну державну податкову інспекцію. У Тлумачі залишиться відділення, яке буде обслуговувати платників податків району – оформляти дозвільні документи, приймати звітність тощо. Відповідно, для мешканців Тлумацького району незручностей щодо виконання податкових зобов’язань не буде виникати. У решти 14 податкових інспекцій області теж проводиться реорганізація.

Зазначеною постановою Уряду визначено, що органи державної податкової служби, які реорганізуються, продовжують виконувати свої повноваження до передачі таких повноважень територіальним органам, які будуть утворені.

Джерело: ДПА в Івано-Франківській області