друкувати


Івано-Франківська "Сильна Україна" 100-відсотково підтримує ідею об’єднання з Партією регіонів

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-10-19 09:30:56

Прикарпатські «сильноукраїнці» вже сьогодні готові до об’єднання з Партією регіонів. Про це лідер обласної організації партії С.Тігіпка Володимир Клюс розповів під час нещодавньої прес-конференції в Івано-Франківську.

З його слів, протягом минулого тижня в усіх районних та міських організаціях «Сильної України» пройшли зібрання членів партії, а обрані на них делегати висловили думку районів та міст на обласній партійній конференції.

Результатом зазначених зібрань стало 100-відсоткове, як стверджує пан Клюс, схвалення ідеї об’єднання. Втім, остаточне рішення має прийняти з’їзд партії, який відбудеться 22 жовтня у столиці. В разі його позитивного рішення, в якому прикарпатські «сильноукраїнці» навіть не сумніваються (вона навіть закрили вже свій обласний партійний офіс і перекочували в новий офіс місцевих «регіоналів» на вулиці Грушевського, 14 в обласному центрі), партію буде розпущено, а її члени на принципах індивідуального членства подадуть заяви про прийом їх до лав Партії регіонів. В свою чергу їх керівники мають шанс обійняти в новій структурі посади заступників обласної, районних та міських організацій ПР.

Автор: Сергій БІЛИЙ