друкувати


Черговий і навіть подвійний сюрприз від гурту "Фліт"

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-10-05 04:45:43

Прикарпатські рокери презентували ювілейний 15-й відеокліп на нову пісню «Ангели посеред нас». Його головний герой — гітарист Андрій Марків. Тепер він — не бек-вокаліст, а фронтмен гурту, нове обличчя та голос Фліта.

Проект із офіційною десятилітньою історією донедавна практично не змінював свого складу — за винятком барабанника. Однак 2011-й став переломним. Після автора більшості флітівських пісень Володимира Новікова на чільному місці кілька місяців був новий запрошений вокаліст. Тепер в гурті знову — лише свої.

Відео на пісню «Ангели посеред нас» створювали за принципом «не так як завжди». У кадрі немає хлопців з гітарами, а сюжет кліпу не пов'язаний зі змістом композиції. Ангела на екрані втілила ефектна брюнетка, а крила для неї, розповідають учасники знімального процесу, змайстрували власноруч. Впоралися зі зйомками за 24 години.
Пісня, яку доповнили соціальною короткометражною стрічкою, одна з останніх ліричних у майбутньому репертуарі. Найближчим часом музиканти тішитимуть шанувальників іншими ритмами.

Нове звучання Фліта і його фірмовий стиль, який, переконують учасники гурту, не змінюватиметься, можна буде почути на новому альбомі. Його рокери розраховують видати впродовж року.

Джерело: Радіо «Західний полюс»