друкувати


Центр з обслуговування платників податків - оперативно, якісно і зручно

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-09-29 03:25:18

У Коломийській ОДПІ відкрився Центр з обслуговування платників податків, де застосовуються сучасні технології, які дозволять підняти на якісно вищий рівень надання адміністративних та інших послуг для платників податків.

Основним завданням Центру є створення комфортних умов для платників податків з метою забезпечення ними повноти і своєчасності сплати до бюджету податків і зборів, надання їм комплексу послуг по отриманню дозвільних документів, довідок, податкових консультацій, удосконалення процесу приймання податкової звітності від суб'єктів господарювання, забезпечення швидкого доступу платника до інформації, тощо.

Зразки заповнення податкової звітності, податковий календар з граничними термінами подання звітності та сплати податків, реквізити розрахункових рахунків, нормативна база, інформація зі звернення громадян та різноманітні довідники, поточні податкові оголошення та новини - все це можна побачити на інформаційних стендах у вестибюлі Центру. Крім того, постійно висвітлюється актуальна податкова інформація та транслюються відео-ролики з податкової тематики соціального спрямування на плазмовому моніторі.

Обладнано 10 робочих місць, де платників податків безпосередньо обслуговуватимуть працівники структурних підрозділів інспекції. Тут можна буде отримати широкий спектр послуг, пов'язаних з адмініструванням та сплатою податків і зборів, контрольно-перевірочною роботою, погашенням податкового боргу, та вирішити ряд інших актуальних питань, які виникають у суб'єктів господарювання.

Для зручності платників центр працює з подовженим робочим днем (до 20:00) і навіть у вихідні.

Ще раз утверджується принциповий підхід - «не платники податків для податкової, а служба - для платників податків».

Сподіваємося, що підприємці Коломиї та Коломийського району оцінять крок зроблений їм назустріч податковою службою, і в свою чергу відповідатимуть своєчасною і в повному обсязі сплатою податкових зобов'язань у добровільному порядку.

Джерело: Коломийська ОДПІ