друкувати


Прихід на Івано-Франківщину відомої у світі компанії «Електролюкс» - це сигнал іншим інвесторам

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-09-29 12:30:14

«Обласна влада завжди і в усьому підтримуватиме транснаціональну шведську компанію «Електролюкс», яку знають у всьому світі, - зазначив під час виступу на відкритті в Івано-Франківську заводу з виробництва пральних машин голова обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк. - І обласна державна адміністрація, і обласна рада і далі будуть працювати над залученням в область інвестицій, над створенням нових робочих місць. Бо це не лише надходження до бюджету, це реклама нашого краю».

За словами Михайла Вишиванюка, сказаними в інтерв’ю місцевим ЗМІ:

«Прихід в область відомої у світі компанії «Електролюкс» з виробництва супер-сучасних пральних машин - це сигнал іншим інвесторам, вітчизняним і зарубіжним, щоб сіміливо приходили в нашу область і працювали. Щоб люди, а вони в нашій області роботящі, мали працю, гарні умови і достойну заробітну плату».

Про «абсолютне сприяння» компанії «Екектролюкс» та іншим теперішнім і майбутнім інвесторам говорив і голова обласної ради Олександр Сич.

Представники компанії «Електролюкс» - директор Алесіо Бонфанті і перший віце-президент Енесто Феррачо відзначили «особливо сприятливий інвестиційний клімат» в Івано-Франківську, вчасне отримання усіх дозвільних документів і готовність обласної та міської влади їм і надалі допомогати.

«Компанія «Електролюкс» пишається тим, що вона присутня в Івано-Франківську», - сказав Алесіо Бонфанті.

Як зазначалося, на заводі створено понад 300 робочих місць, усі працівники, а це здебільшого молодь, пройшли відповідне навчання. Компанія має 14 постачальників та ряд підрядних українських організацій, які забезпечують надання послуг, кількість яких тут будуть розширювати.

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА