друкувати


Туризм залишається пріоритетним напрямом розвитку Івано-Франківщини

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-09-27 02:30:37

Туризм залишається пріоритетним напрямом розвитку області. Це один із найважливіших пунктів програми «Писанкове Прикарпаття», за якою працює місцева влада. Франківщину прагнуть зробити красивою та багатою наче писанка.

Окрім благоустрою територій увагу зосереджують на таких питаннях як покращення сфери послуг. Навіть робота крамниць покликана створювати комфорт гостям краю. Урізноманітнюють і вибір місцевих розваг та видовищ.

Буклет із переліком вражаючих особливостей регіону міститиме інформацію, зібрану у кожному районі зокрема. Промоваріант такого видання вже до нового року планують видати і поширювати серед потенційних туристів. Щодо найпопулярніших місць Прикарпаття, констатує Наталія Гасюк, першість за Яремче.

Одне з відкриттів нового турсезону — мальовничий Дністровський каньйон. Для туристичного пожвавлення створили навіть нове комунальне підприємство «Дністровська флотилія». Щоправда річкові сплави — це ще далеко не все, що потрібно туристам.

Масштабною експозицією найколоритніших родзинок Прикарпаття в області відзначають Всесвітній день туризму. Його офіційна дата святкування — 27 вересня. Однак представників цієї справи у краї розпочали вітати заздалегідь — урочистою концертною програмою.

Джерело: Радіо «Західний полюс»