друкувати


Д.Лащук: Діяли просто, але з максимальною ефективністю

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-09-23 02:45:46

По завершенню матчу "Карпати" (Коломия) - "Газовик" (Богородчани), який відбувся вчора на стадіоні "Юність", ми поспілкувалися з президентом коломийського клубу. Дмитро Лащук поділився враженнями від гри, розповів про кадрові зміни в команді та плани на майбутнє. Також ми намагалися взяти коментар в представника ФК "Газовик". Нажаль, невдало - Ігор Клебан відмовився від розмови.

Дмитро Лащук ("Карпати", Коломия):

- Гра видалась досить напруженою. Зараз результат матчу для нас важливіший за видовищність. Все-таки, гра забувається, а результат залишиться. Тому ми все зробили для того, щоб діяти простіше, але з максимальною ефективністю, та в підсумку досягти бажаного результату.

- Які кадрові зміни в команді відбулися останнім часом?

- В матчі проти "Газовика" ми змогли задіяти Кавінського. Михайло Ткачук, який також повернувся до нас, лише сьогодні заявляється. Раніше це зробити нам не дозволили. Хоча, я не розумію чому. Остання його гра за "Прикарпаття" 21 серпня. По регламенту футболіст втрачає професійний статус через 30 діб. Були всі сподівання, що він гратиме. А Кавінський відіграв більш-менш нормально. Найближчим часом очікуємо виздоровлення та повернення в стрій Богдана Скибінського. Також під кінець місяця спобіваємось залучити і Михайла Рябого, якому мають віддати трансфер із Польщі. Ось тоді в нас буде більш-менш оптимальний склад.

- В другому колі значно покращилася гра юнацької команди "Карпат". Як Вам гра молодих футболістів? І чи може хтось із юнацького складу вже найближчим часом заграти в основі дорослої коломийської команди?

- Є виконавці, з якими трохи потрібно ще працювати, але які подають надії. Переважно за юнаків грають хлопці 1994/95 року народження, що вже за рік-два зможуть підсилити дорослу команду "Карпат". В них є потенціал та бажання працювати. А це основне. Бо можна бути потенційно сильним, перспективним, та так і залишитися на цьому рівні. Але я бачу, що бажання рости в них є. Також і з ігровою дисципліною на футбольному полі все гаразд.
В нас зараз складний матч в Брошневі. Я б сказав, що ця гра може бути для нас важливіша, ніж з "Тепловиком". "Кроно-Карпати" - команда хороша, молода. Та будемо виходити на поле і грати, сподіваючись на власні сили та трохи везіння.

- Дякуємо Вам за розмову та бажаємо успіхів в наступних матчах.

Ми також сподівалися одержати післяматчевий коментар від представника ФК "Газовик" (Богородчани), щоб надати можливість Вам, шановні вболівальники скласти для себе об'єктивне уявлення про гру. Та граючий тренер богородчанської команди Ігор Клебан від коментарів відмовився.

Джерело: sport.if.ua