друкувати


Стрілянина в Калуші

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-09-22 01:30:55

Наразі цю подію жваво обговорює все Прикарпаття. За чутками, народний депутат від Партії регіонів Володимир Личук начебто кілька днів тому стріляв з травматичної зброї в 32-річного жителя Калуша.

Конфлікт виник дорогою до міста прикарпатських хіміків. Потерпілий нібито неправильно обігнав його автомобіль і той вирішив з’ясувати стосунки. Але це наразі чутки. Міліція з цього приводу повідомляє лише, що порушено кримінальну справу за фактом хуліганства із застосуванням зброї.

За інформацією, котра з’явилася на багатьох інтернет-сайтах, зокрема на «Українській правді», події розвивалися таким чином.

Ввечері на одній з вулиць Калуша між двома водіями виник конфлікт через неправильний обгін. Один з його учасників, повідомляє сайт, посилаючись на свідчення очевидців, був п’яним. Незабаром до місця події під’їхало ще одне авто, звідки вийшли двоє молодих хлопців, і почалася стрілянина. Стріляли із травматичної зброї. Кілька куль потрапили потерпілому в руку, груди і живіт.

У тій особі, яка затіяла сварку,  начебто впізнали нардепа від Партії регіонів Володимира Личука. А стріляв у калушанина його син. Хоча сам депутат заперечує як свою, так і синову участь у конфлікті.

«Історія трапилася з товаришем мого сина — Петром Чепелем. Там був скоєний напад на його батька — Михайла. Син поїхав рятувати свого батька, подзвонив моєму синові. Син виїхав на своїй машині з номерами ВР 1173. Я на той момент був у глибокому сні, готувався до поїздки на Київ».

За нашими даними, в потерпілого, котрий на той час перебував у своєму автомобілі з дітьми, дружиною та тещею, було здійснено вісім пострілів. Якщо повірити, що в нього стріляла тільки одна особа, то, мабуть, це був доволі крутий пістолет. Адже в «травматиках», як правило, — від п’яти до семи набоїв. Поширилася чутка, нібито обох молодих людей, котрі причетні до конфлікту, затримано. В міліції цей факт не підтвердили.

Джерело: Газета ГАЛИЧИНА