друкувати


М.Вишиванюк віддуватиметься за мера перед міськими депутатами?

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-09-22 11:30:14

Теплопостачальна система Івано-Франківська в такому критичному стані, як зараз, не була ще ніколи з часів проголошення незалежності України, - заявили під час прес-конференції в Івано-Франківську керівники фракції ВО «Свобода» в міській раді обласного центру Роман Онуфріїв та Руслан Марцінків.

З їх слів, це пов’язано насамперед з двома моментами: розбалансованістю системи опалення через відключення майже чверті споживачів від центрального опалення і пов’язаного з цим зменшення теплонавантаження на тепломережі, що спричинило серйозні збитки теплоенергетикам, та недостатнім виконанням виконавчою владою своїх безпосередніх обов’язків щодо забезпечення вчасних розрахунків за енергоносії.

Відтак, як стверджує голова депутатської фракції ВО «Свобода» Роман Онуфріїв, депутати поклали всю повноту відповідальності за своєчасний початок опалювального сезону на Івано-Франківського міського голову Віктора Анушкевичуса.

«Якщо ж міський голова не зможе гарантувати нам своєчасний пуск тепла, - зазначає пан Онуфріїв, - ми спілкуватимемось безпосередньо з головою ОДА Михайлом Вишиванюком в режимі нон-стоп до самого пуску тепла і залучимо до цього процесу розширений депутатський склад».

Автор: Сергій БІЛИЙ