друкувати


Палац спорту можуть збудувати за межами Івано-Франківська

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-09-21 04:30:14

20 вересня 2011 року під головуванням голови Івано-Франківської обласної ради Олександра Сича відбулася нарада щодо будівництва сучасного палацу спорту в місті Івано-Франківську.

Голова облради обурився з того приводу, що міська влада Івано-Франківська до цього часу так і не спромоглася остаточно визначитися з місцем розташування майбутнього спортивного комплексу.

Сич закликає вжити заходів щодо передачі місту частини земельної ділянки 63-го котельно-зварювального заводу, яка є найбільш придатною для будівництва споруд такого призначення.

Олександр Сич повідомив присутнім на нараді, що обласна рада бере на себе зобов’язання виділити кошти на підготовку проектно-кошторисної документації.

«Зараз ми формуємо бюджет на 2012 рік і хочемо розробити спеціальну програму щодо спортивних споруд в області. Родзинкою цієї програми мав би бути спортивно-розважальний комплекс в Івано-Франківську. Але якщо місто не може визначитися з ділянкою, то нема що говорити і про програму та нема під що закладати кошти», — сказав голова обласної ради.

У зв’язку з цим Олександр Сич запропонував міському голові пришвидшити вирішення питання щодо виділення земельної ділянки під спорудження спорткомплексу і паралельно звернутися до сільських рад навколишніх сіл з пропозицією про розміщення спортивно-розважального комплексу на їх території у випадку неспроможності міської влади позитивно вирішити це питання. Голова обласної ради готовий вже наступного тижня обговорити з сільськими головами запропоновані варіанти.

Джерело: Газета «Репортер»