друкувати


Відбулась десята сесія Коломийської міської ради

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-09-17 12:45:48

15 вересня 2011 року відбулась десята сесія Коломийської міської ради. Першими депутати розглянули та одноголосно прийняли три звернення:

- щодо винесення рішення Вищого адміністративного суду щодо визнання незаконними Указів Президента України Віктора Ющенка про присвоєння Степанові Бандері та Романові Шухевичу звань Героїв України;

- щодо розгортання політичних репресій в Україні;

- щодо недопустимості прийняття Закону України "Про гарантії держави щодо виконання судових рішень".

Затверджено міську програму охорони навколишнього природного середовища у м.Коломиї на 2011-2015 роки. Основна мета програми - покращення стану довкілля в м. Коломиї шляхом зменшення об'ємів викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря, зменшення скидів забруднених стічних вод у водойми та зменшення негативного впливу промислових і побутових відходів на довкілля. З метою виконання Програми за всіма напрямами розробляються заходи з визначенням черговості і конкретного обсягу робіт та їх вартості, здійснюється прогноз екологічної ситуації та аналізується хід виконання проектно-вишукувальних, будівельно-монтажних та експлуатаційних робіт. Обсяг фінансування програми складає 198667 тис.грн.

Затверджено також програму оптимізації процесів оподаткування та збільшення надходжень до місцевого бюджету на 2011-2013 роки. Метою програми є збільшення ресурсної бази бюджетів всіх рівнів, створення необхідних умов для забезпечення громадян своєчасною, достовірною та повною інформацією шляхом використання інформаційних технологій. Заходами на виконання програми передбачено, зокрема, облаштування центру з обслуговування платників податків в Коломийській ОДПІ.

Жваву дискусію викликав розгляд проекту рішення щодо надання в оренду ПП "Компанія "Роланд Інвест" котелень та ЦТП для опалення приміщень бюджетної сфери з встановленням котлів альтернативного опалення без права перепрофілювання та приватизації. Прийнято рішення передати в оренду інвестору 2 котельні з перспективою оренди інших міських котелень.

В числі земельних питань прийнято рішення про надання в довгострокову оренду земельних ділянок інвесторам: товариству з обмеженою відповідальністю "ХСУ Лендхолдінг" для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель і споруд (деревообробне виробництво); товариству з обмеженою відповідальністю "LEАTEX IMPEX" для будівництва сміттєпереробного об’єкту.

Прийнято 22 рішення по депутатських запитах. Всього ухвалено 48 рішень. Десята сесія завершила роботу.

Джерело: Відділ організаційно-аналітичного забезпечення Коломийської міської ради