друкувати


23-річна мандрівниця з Івано-Франківська співом заробила на мотоцикл

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-09-16 02:45:39

23-річна франківчанка Ґабріель, справжнє ім'я приховує, три роки тому посварилася з батьками й подалася мандрувати. На життя заробляє виступами на вулицях міст. Шестиструнну акустичну гітару Yamaha подарував хрещений. Співом заробила на мотоцикл. Розказала, які пісні у неї асоціюються з українськими містами.

"Маріуполь – "Брати Гадюкіни" – "Наркомани на городі". Була там один раз і більше не хочу. Поїхала до хлопця, з яким через інтернет познайомилася. Виявився планокур. Там трава росте по місту кругом. Збирай і кури скільки хочеш. Наркоман – кожен другий. Я принципово не вживаю, от у нас спілкування й не вийшло. Косилися на мене, бо із Західної України. Втекла звідти", - розказала дівчина.

"Яремче – "ДДТ", "Это все". Дуже гарне місто, але засране сміттям. Приспів пісні ДДТ якраз про туристів, які приїжджають сюди. Купа пляшок, пакетів, бичків і фантиків – "это все, что останется после меня". А краєвиди, чисте повітря й доброта місцевих людей, які постійно усміхаються – "это все, что возьму я с собой", - зазначила Габріель.

"Надвірна – "БІ -2", "Мой рок-н-рол". Місто моєї рок-н-рольної молодості. Приїхала туди на байкерський зліт три роки тому, з одним рокером познайомилася. Тусувалися трохи, а потім посварилися. Він на зло мене зрадив і залетів ненароком. Мусив гуляти весілля в шатрі під цимбали", - зауважила музикантка.

Як дівчина мало не загинула у Івано-Франківську та про що вона мріє можна прочитати у журналі "Країна" №35 (88) за 16 вересня 2011 року.

Джерело: Gazeta.ua