друкувати


Голова Івано-Франківської облради О.Сич хоче балотуватися у народні депутати

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-09-06 11:30:26

Голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич хоче балотуватися у народні депутати під час наступних парламентських виборів. Про це він повідомив на прес-конференції.

Потрапити у Верховну раду, каже Сич — мета будь-якого амбітного політика. Щоправда наразі не відомо, коли саме ці вибори відбудуться. Як власне, і система їхнього проведення. Врешті-решт очільник обласної ради не впевнений, чи вистачить йому грошей для участі в перегонах.

Співпрацю між обласною радою та облдержадміністрацією, Олександр Сич назвав стабільною і плідною. Голова прикарпатського парламенту висловив задоволення з того, що незважаючи на різні ідеологічні розбіжності, обом органам вдається разом вирішувати господарські питання щодо розвитку Прикарпаття. Не останню роль відіграє в цьому і поміркована позиція губернатора Михайла Вишиванюка. Його дії Сич назвав стабілізуючими. Тому голова облради не хотів би кадрових змін на цій посаді.

Що ж до роботи самої обласної ради, то зараз розпочалась підготовка до звіту за рік роботи. Голова представницького органу має намір оголосити імена тих обранців, котрі не взяли участь у жодному засіданні постійних депутатських комісій та з-поміж інших колег пропустили найбільше пленарних засідань.

Джерело: Радіо «Західний полюс»